Zoeken naar de oorzaak van een klacht, op een holistische manier en waar nodig met een omweg is een denkoefening waar ik van hou. Na een eigen zoektocht en ervaringen in verschillende sectoren ben ik in 2016 afgestudeerd als osteopaat aan het I.A.O. te Gent.

Daarna heb ik 5 jaar mijn eigen zelfstandige praktijk gehad in Zelzate. Tegelijkertijd werkte ik in praktijken bij ervaren osteopaten en volgde cursussen voor de behandeling van baby’s en viscerale en craniale technieken (o.a. voor migraine klachten, hormonale problemen, spijsverteringsklachten en kaakproblemen) in binnen- en buitenland.

Nu mijn gezinssituatie veranderd is en er thuis 2 kleine kinderen zijn voelt een groepspraktijk die multidisciplinair werkt prettiger aan dan een éénmans (vrouws) zaak. Daarom kunt u mij vanaf september 2021 terugvinden in PMC Stoepe. Ik kijk uit naar de samenwerkingsmogelijkheden, waarvan ik weet dat ze de behandeling in de ruimste zin van het woord kunnen verrijken. Uiteraard zal ik hier ook regelmatig zelf opleidingen volgen om u nog beter te kunnen helpen.