In 2017 studeerde ik af als Master pedagogische wetenschappen Orthopedagogiek. Ik ging direct aan de slag met kinderen en jongeren als coördinator van het jeugdwerk. Nadien vulde ik deze werkervaring aan als gezinscoach. Vanuit deze werkervaringen voelde ik de nood aan directe en laagdrempelige hulp/ondersteuning. Daarom start ik in 2021 met INFANTIE. Een laagdrempelig eerstelijns initiatief om gezinnen de nodige ondersteuning te bieden op korte termijn.We gaan samen preventief aan de slag.

Ik werk ook vanuit mijn eigen levenservaring. Ik ben mama van een dochter en zoon. Het pedagogische werkveld is dus zeker iets waar ik me in thuis voel. Ik werk ook deeltijds als coördinator van Huis van het Kind. Dit zorgt ervoor dat mijn netwerk voldoende groot is om indien nodig doorverwijzingen te verzorgen.

Het aanbod bestaat uit verschillende delen:

  • Het eerste deel is hoofdzakelijk gericht op het psychologisch ondersteunen van kinderen en jongeren jonger dan 18 jaar. Voor deze terugbetaalde begeleiding heb je een verwijsbrief van de dokter nodig. Je betaalt zelf 11,20 euro of 4 euro indien je een verhoogd sociaal tarief hebt. We gaan samen 4 of maximaal 8 sessies aan de slag. Reken voor de eerste sessie 60 minuten en voor de volgende sessies 45 minuten.
  • Het tweede deel is gericht op het ondersteunen van gezinnen, kinderen en jongeren. Vanaf je een kinderwens hebt, kan je bij mij terecht. Tijdens de zwangerschap en na de geboorte voorzie ik begeleiding op maat. Je staat er dus nooit alleen voor! De sessies zijn altijd op maat van de aanvrager. Ze duren tussen de 30 en 60 minuten. Je betaalt 25 euro per 30 min.

Betalen kan cash of via Payconic. Annuleren kan tot 2 uren op voorhand. Indien later geannuleerd wordt er een administratieve kost aangerekend.