Na mijn studies als kinesitherapeut in 1991 ben ik samen met mijn vrouw voor enkele jaren naar het Verenigd Koninkrijk vertrokken om daar mezelf verder te scholen in de manuele therapie. Eerst volgens Cyriax, daarna Maitland, Buttler, McKenzie, McConnel.

Op 10 januari 1994 zijn we samen onze eerste zelfstandige praktijk in de Callemansputtewegel te Ertvelde begonnen. Tegelijkertijd ben ik ook gestart met mijn studie osteopathie aan de FICO te Antwerpen. 6 jaar later behaalde ik mijn diploma. Nadien heb ik me nog verder gespecialiseerd in de osteopathie van baby's en kinderen. Mijn passie voor de paardensport heeft er toe geleid dat ik mij ook heb bijgeschoold in de osteopathie bij paarden. Tot slot scholen wij ons regelmatig bij met de laatste nieuwe technieken en behandelmethodes zoals bijvoorbeeld dry-needling.

Om onze patiƫnten nog meer mogelijkheden te kunnen bieden vonden we de het tijd werd om uit breiden. Sinds oktober 2018 zijn we gevestigd in het nieuwe paramedisch centrum Stoepe in de Stoepestraat 19 waar we verder bouwen op onze meer dan 25 jarige ervaring.